Το «φράγμα» των 10.000 θανάτων από επιπλοκές του κορωνοϊού ξεπέρασε η Αίγυπτος

Το «φράγμα» των 10.000 θανάτων από επιπλοκές του κορωνοϊού ξεπέρασε η Αίγυπτος

Το «φράγμα» των 10.000 θανάτων από επιπλοκές του κορονοϊού ξεπέρασε η Αίγυπτος

Σύμφωνα με το αιγυπτιακό Υπουργείο Υγείας, οι θάνατοι που καταγράφηκαν μόνον εχθές ήταν 56, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στα 10.050 θύματα από τότε που ξέσπασε η πανδημία στην Αίγυπτο.

Παράλληλα, χθες καταγράφηκαν 613 νέες περιπτώσεις μόλυνσης από κορωνοϊό, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στα 174.426 άτομα.

Η Υπουργός Υγείας της Αιγύπτου κα Χάλα Ζάγιεντ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα κρούσματα στην πολυπληθέστερη αραβική χώρα στον κόσμο αναμένεται να αυξηθούν μέχρι τον Απρίλιο και θα αρχίσουν να μειώνονται από τον ερχόμενο μήνα Μάιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE