Απίστευτη φωτογραφία: Ντελιβεράς ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι μεσ’ τα χιόνια

Απίστευτη φωτογραφία: Ντελιβεράς ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι μεσ’ τα χιόνια

Κι όμως κάποιοι ανάγκασαν σήμερα διανομείς να δουλεύουν με μηχανάκια και κάποιοι παραγγέλνουν καφέδες.

Μία φωτογραφία που πραγματικά σε κάνει να εξοργίζεσαι με το που την βλέπεις, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Αυτή είναι τραβηγμένη από τον Κώστα Παπαντωνίου από την Εμμανουήλ Μπενάκη και δείχνει έναν ντελιβερά να μεταφέρει στα χέρια το μηχανάκι του, το οποίο δεν μπορεί να οδηγήσει, καθώς το χιόνι στον δρόμο έχει γίνει πάγος. Στην περιγραφή της φωτογραφίας αναφέρει:

«Απίστευτο, αλλά αληθινό. Διανομέας ανεβάζει με τα χέρια το μηχανάκι του στην Μπενάκη στα Εξάρχεια γιατί τον υποχρέωσαν να δουλέψει και σήμερα. Όπως μου είπε, "το πιστεύεις ότι και σήμερα κάποιοι παραγγέλνουν καφέ;».

ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE