Ανοιχτά του λιμανιού Τσαγιάγζι το Ορούτς Ρέις

Ανοιχτά του λιμανιού Τσαγιάγζι το Ορούτς Ρέις

Ανοιχτά του λιμανιού Τσαγιαγζί, στην επαρχία Ντεμρέ Αττάλειας επέστρεψε το τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Ορούτς Ρέις», ωστόσο οι έρευνές του θα συνεχιστούν μέχρι 15 Ιουνίου. 

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το Ορούτς Ρέις αγκυροβόλησε στα ανοιχτά του λιμανιού Τσαγιαγζί της επαρχίας Ντεμρέ της Αττάλειας. Είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Αττάλειας στις 30 Νοεμβρίου 2020 και σήμερα το πρωί, συνοδευόμενο από δύο ρυμουλκά, αγκυροβόλησε στα ανοιχτά του λιμανιού Τσαγιάγζι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι έρευνές του στην περιοχή θα συνεχιστούν μέχρι τις 15 Ιουνίου 2021.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό: Δίνει μάχη για τη ζωή 61χρονη – Έξι τραυματίες

Έξι πρόσωπα τραυματίστηκαν σε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε χθες βράδυ στη Λεμεσό. Από τους τραυματίες, 61χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση, ενώ δύο άλλα πρόσωπα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.