ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Επικίνδυνο μηχάνημα στην αγορά - Προειδοποιεί το Υπουργείο Εργασίας

Προσοχή: Επικίνδυνο μηχάνημα στην αγορά - Προειδοποιεί το Υπουργείο Εργασίας

Θύρες που λειτουργούν με πεπιεσμένο αέρα για χρήση στον χώρο αρμέγματος, ιρλανδικής προέλευσης, το οποίο δεν ικανοποιεί την ισχύουσα νομοθεσία που καθορίζει τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας, έχει κυκλοφορήσει στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

 
Συγκεκριμένα, το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας αναφέρει ότι σύμφωνα με στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Σύστημα Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX) το προϊόν αυτό είναι επικίνδυνο.
 
Πρόκειται για μηχάνημα με θύρες που λειτουργούν με πεπιεσμένο αέρα για χρήση στον χώρο αρμέγματος, ιρλανδικής προέλευσης.
Αναφορά RAPEX: Έκθεση 6, Αρ. Ειδοποίησης Α12/00176/21

Σύμφωνα με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, υπάρχουν διάκενα στην κατασκευή της θύρας που ενεργοποιείται με πεπιεσμένο αέρα, όπου ο χρήστης μπορεί να εγκλωβίσει μέρη του σώματός του. Σημειώνει ότι το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της οδηγίας για τα μηχανήματα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top