Νέο «ξύπνημα» του ηφαιστείου της «Αίτνας» στην Ιταλία – Εντυπωσιακές εικόνες

Νέο «ξύπνημα» του ηφαιστείου της «Αίτνας» στην Ιταλία – Εντυπωσιακές εικόνες

Έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Φεβρουαρίου στον νότιοανατολικό κρατήρα του ηφαιστείου της Αίτνας στην Σικελία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την θεαματική έκρηξη ακολούθησε ένα μεγάλο σύννεφο με στάχτες και λάβα, ενώ μικρή πυροκλαστική ροή παρατηρήθηκε στο δυτικό μέρος της κοιλάδας Valle del Bove. Δεν έχει γίνει αναφορά για υλικές ζημιές.

Σημειώνεται ότι το ηφαίστειο είχε «ξυπνήσει» ξανά πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 13 Δεκεμβρίου και στις 22 Δεκεμβρίου.

Το βίντεο δείχνει ζωντανά την εικόνα από την περιοχή Giarre του ηφαιστείου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE