ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλεις στην ομάδα σου τον Μπαπέ; Πες του προέδρου πόσο κοστίζει…

Θέλεις στην ομάδα σου τον Μπαπέ; Πες του προέδρου πόσο κοστίζει…

Ο Κιλιάν Μπαπέ δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν που λήγει το καλοκαίρι του 2022 και οι Άραβες ιδιοκτήτες τον κοστολογούν με 200 εκατομμύρια ευρώ, αν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει αυτό το καλοκαίρι!

Ο πλανήτης δεν έχει συνέλθει ακόμα από το μοναδικό ρεσιτάλ του Κιλιάν Μπαπέ στο «Καμπ Νόου», όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γάλλος έχει πάρει την οριστική του απόφαση να ριζώσει στην πόλη του φωτός: «θα ήταν ανόητο να πω ότι ένα παιχνίδι μπορεί να καθορίσει την τελική μου απόφαση», είπε μετά το τέλος του ματς, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ λήγει το καλοκαίρι του 2022 και στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: είτε θα ανανεώσει με πολυετή συνεργασία με τους Παριζιάνους είτε θα παραχωρηθεί κάπου αλλού. Που;

Στην πραγματικότητα μόνο τέσσερις ομάδες μπορούν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για να τον αποκτήσουν. Η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους σε περίπτωση αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο αυτό το καλοκαίρι. Θα ήταν και η Μπαρτσελόνα, αλλά οι Καταλανοί έχουν αποσυρθεί από μία πιθανή διεκδίκηση ένεκα των υπέρογκων χρεών που έχουν να αντιμετωπίσουν.

Σύμφωνα με την Parisien οι Άραβες ιδιοκτήτες είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Και έχουν ορίσει ήδη την κατώτατη τιμή μιας ενδεχόμενης καλοκαιρινής πώλησης στα 200 εκατομμύρια ευρώ, με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να πρέπει να συνυπολογίσουν και τις απαιτήσεις του Μπαπέ, οι οποίες ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (καθαρά) για πολυετές συμβόλαιο.

Πηγή: sdna.gr

The post Θέλεις στην ομάδα σου τον Μπαπέ; Πες του προέδρου πόσο κοστίζει… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top