ΑΘΗΝΑ: Δολοφονημένος μέσα σε διαμέρισμα 21χρονος - Επίθεση από τους δράστες δέχθηκαν Αστυνομικοί

ΑΘΗΝΑ: Δολοφονημένος μέσα σε διαμέρισμα 21χρονος - Επίθεση από τους δράστες δέχθηκαν Αστυνομικοί

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία καθώς το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός ένας 21χρονος  σε διαμέρισμα στην Πλατεία Βικτωρίας.

Με ένα χτύπημα από στην καρδιά έπεσε νεκρός ένας άνδρας από τη Σομαλία, σε συμπλοκή με ομοεθνείς του.

Στις έξι το απόγευμα της Τετάρτης 17/2 το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε απανωτά τηλεφωνήματα για φασαρία σε διαμέρισμα της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας.

Όταν έφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, σύμφωνα με του bloko.gr, δέχθηκαν επίθεση από τους εμπλεκόμενους στη συμπλοκή, κάποιοι από τους οποίους κατάφεραν να διαφύγουν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεκρό, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες.

Οι Σομαλοί φέρεται πως κατέγραφαν τις κινήσεις τους με κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Τα πρόσωπα της τραγωδίας στα Βαρδούσια: Τους καταπλάκωσε χιονοστιβάδα και βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι, θρήνος στην Ελλάδα

Σε μία από τις πιο συγκλονιστικές ορειβατικές τραγωδίες των τελευταίων ετών, τέσσερις άνθρωποι που μοιράζονταν την αγάπη για το βουνό και τη φύση έχασαν τη ζωή τους στα Βαρδούσια Όρη, όταν χιονοστιβάδα τους καταπλάκωσε σε δύσβατο σημείο της Φωκίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE