ΑΘΗΝΑ: Δολοφονημένος μέσα σε διαμέρισμα 21χρονος - Επίθεση από τους δράστες δέχθηκαν Αστυνομικοί

ΑΘΗΝΑ: Δολοφονημένος μέσα σε διαμέρισμα 21χρονος - Επίθεση από τους δράστες δέχθηκαν Αστυνομικοί

Συναγερμός έχει σημάνει στην ελληνική αστυνομία καθώς το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε νεκρός ένας 21χρονος  σε διαμέρισμα στην Πλατεία Βικτωρίας.

Με ένα χτύπημα από στην καρδιά έπεσε νεκρός ένας άνδρας από τη Σομαλία, σε συμπλοκή με ομοεθνείς του.

Στις έξι το απόγευμα της Τετάρτης 17/2 το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε απανωτά τηλεφωνήματα για φασαρία σε διαμέρισμα της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας.

Όταν έφθασαν οι πρώτοι αστυνομικοί, σύμφωνα με του bloko.gr, δέχθηκαν επίθεση από τους εμπλεκόμενους στη συμπλοκή, κάποιοι από τους οποίους κατάφεραν να διαφύγουν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον νεκρό, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε έναν από τους δράστες.

Οι Σομαλοί φέρεται πως κατέγραφαν τις κινήσεις τους με κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE