ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη υποτίμηση Ομονοιατών για τον ΑΠΟΕΛ που δεν δικαιολογείται

Απίστευτη υποτίμηση Ομονοιατών για τον ΑΠΟΕΛ που δεν δικαιολογείται

Διαβάζουμε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδούς της Ομόνοιας, ενόψει του “αιώνιου” ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και μας προκαλεί μεγάλη απορία η απίστευτη υποτίμηση μίας μεγάλης μερίδας προς τον “αιώνιο” αντίπαλο, λες και ο ΑΠΟΕΛ είναι το… ΘΟΪ Λακατάμιας, με όλο τον σεβασμό στην ομάδα της Λακατάμιας.

Εννοείται πως η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα, είναι και το φαβορί για τη νίκη, αλλά ο ΑΠΟΕΛ εκτός του ότι είναι ανεβασμένος τελευταία, είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να την υποτιμάς και μάλιστα σε τόσο μεγάλο βαθμό, ειδικά σε τέτοια ντέρμπι και όταν η Ομόνοια πριν το ματς του Α΄ γύρου, είχε να κερδίσει τον “αιώνιο” αντίπαλο 7,5 χρόνια!

Αν μη τι άλλο, σε τέτοια ματς, κρατάς και μία “πισινή”, όσο (υπερ)αισιόδοξος κι αν είσαι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Ομόνοιας και οι παίκτες, βλέπουν το ματς σαν έναν ακόμα τελικό στη μάχη για τον τίτλο και φυσικά, χωρίς καμία υποτίμηση προς τον αντίπαλο. Αλίμονο να έκαναν το αντίθετο…

Πάντως, την ίδια αντίληψη πάνω-κάτω είχε και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οπαδών του Απόλλωνα πριν το Λεμεσιανό ντέρμπι με την ΑΕΛ και πιστεύαν πως η ομάδα τους θα κερδίσει άνετα τους “γαλαζοκίτρινους” όπως κέρδισε την ΑΕΚ, βάζοντας και 3-4 γκολ, με τον Μπίσεσβαρ να κάνει περίπου τα “όργια” που έκανε ο αείμνηστος Μαραντόνα την επταετία που έπαιζε στη Νάπολι.

Το αποτέλεσμα του Λεμεσιανού ντέρμπι το ξέρετε, φανταζόμαστε πως οι συγκεκριμένοι οπαδοί που ήθελαν νίκη με 3, 4 και 5 γκολ θα… πήραν το μάθημα τους και μένει να δούμε τι θα συμβεί και με τους οπαδούς της Ομόνοιας.

Θα το μάθουμε μετά τη λήξη του “αιώνιου” ντέρμπι…

Ι.Ι.

The post Απίστευτη υποτίμηση Ομονοιατών για τον ΑΠΟΕΛ που δεν δικαιολογείται appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top