Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Λόγω τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Ζυγιστική Λατσιών, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα του δρόμου, προς Λευκωσία.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά από τις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Χριστοδουλίδης από Νέα Υόρκη: «Αδιάλειπτες προσπάθειες» της Κύπρου για ενίσχυση των σχέσεων ΕΕ-Κόλπου

Τη σημασία της περαιτέρω ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών του Κόλπου υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Europe-Gulf Forum στη Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε, η Κύπρος καταβάλλει αδιάλειπτες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση, με έμφαση μεταξύ άλλων στη συνδεσιμότητα, τη ναυτιλιακή ασφάλεια και τη διευκόλυνση των θεωρήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE