Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Λόγω τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Ζυγιστική Λατσιών, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα του δρόμου, προς Λευκωσία.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά από τις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE