Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή λωρίδα

Λόγω τροχαίας σύγκρουσης, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά τη Ζυγιστική Λατσιών, έχει κλείσει η αριστερή λωρίδα του δρόμου, προς Λευκωσία.

Η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά από τις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου. 

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Απόπειρα φόνου στη Λάρνακα: Ένταλμα σύλληψης εναντίον 30χρονου - Κρίνεται επικίνδυνος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές

Σχετικά με το χθεσινό επεισόδιο όπου εντοπίστηκε ένα πρόσωπο τραυματισμένο με τραύμα στην κοιλιά από μαχαίρι, σήμερα το ΤΑΕ Λάρνακας κατόπιν εξετάσεων προχώρησε σε ταυτοποίηση του δράστη και εκδόθηκε εντάλμα σύλληψης εναντίον 30 χρόνου Ελληνοκυπρίου για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, πράξεων που αποσκοπούν στην πρόκληση βαρείας σωματικής βλάβης, τραυματισμού, ληστείας και μαχαιροφορίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE