Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τα επιτεύγματα του Τσέχου ακραίου αμυντικού της Ομόνοιας, Γιαν Λέζιακς στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αφού γίνεται αναφορά στις επιδόσεις του στο “τριφύλλι”, ρωτήθηκε για το αν ελπίζει να πάρει κλήση για την Εθνική Τσεχίας, με τον Λέζιακς να δηλώνει απαισιόδοξος και να εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς το παράπονο του, για το ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του στα 11 χρόνια που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE