Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Ύμνοι και στην Τσεχία για τον «Μr Asist» – Το παράπονο του για την Εθνική ομάδα

Μόνο απαρατήρητα δεν περνούν από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, τα επιτεύγματα του Τσέχου ακραίου αμυντικού της Ομόνοιας, Γιαν Λέζιακς στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αφού γίνεται αναφορά στις επιδόσεις του στο “τριφύλλι”, ρωτήθηκε για το αν ελπίζει να πάρει κλήση για την Εθνική Τσεχίας, με τον Λέζιακς να δηλώνει απαισιόδοξος και να εκφράζει εμμέσως πλην σαφώς το παράπονο του, για το ότι δεν κλήθηκε ποτέ στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του στα 11 χρόνια που αγωνίζεται στο εξωτερικό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Videogate: Το πόρισμα απαλλαγής, οι νομικές ενστάσεις και το πολιτικό παρασκήνιο

Στο επίκεντρο έντονων πολιτικών και νομικών αναταράξεων βρίσκεται το πόρισμα για την υπόθεση Videogate, καθώς η ουσιαστική απαλλαγή των πρωταγωνιστών από ποινικές ευθύνες πυροδότησε κύμα αμφισβήτησης και σκληρής κριτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE