Έβαλαν φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Κινδύνεψε ζευγάρι

Έβαλαν φωτιά σε οικία στη Λεμεσό - Κινδύνεψε ζευγάρι

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα εξωτερικά οικίας, που ενοικιάζει 46χρονος, με την 39χρονη αρραβωνιαστικιά του, στην περιοχή Ζακακίου, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό για κατάσβεση. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3 τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά εξωτερικά της οικίας και στο όχημα του παραπονούμενου, που βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο, που  κατασβέστηκε από τον ίδιο πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
 
Από εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε έπιπλα και ανθώνες της βεράντας  και στην τοιχοποιία, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
 
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή συνεχίζονται.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.