ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

Άλλος ένας θάνατος καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα λόγω Covid 19. Πρόκειται για άνδρα 81 ετών που είχε πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική.
 

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα από τις 28 Οκτωβρίου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν διαβητικός με υπέρταση, σημειώνεται.

Είναι ο 22ος θάνατος από κορωνοϊό στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.