ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

Άλλος ένας θάνατος καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα λόγω Covid 19. Πρόκειται για άνδρα 81 ετών που είχε πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική.
 

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα από τις 28 Οκτωβρίου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν διαβητικός με υπέρταση, σημειώνεται.

Είναι ο 22ος θάνατος από κορωνοϊό στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE