ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ένας 81χρονος έχασε τη ζωή του λόγω Covid 19

Άλλος ένας θάνατος καταγράφηκε σήμερα στα κατεχόμενα λόγω Covid 19. Πρόκειται για άνδρα 81 ετών που είχε πολύμηνη νοσηλεία στην εντατική.
 

Το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα από τις 28 Οκτωβρίου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Ήταν διαβητικός με υπέρταση, σημειώνεται.

Είναι ο 22ος θάνατος από κορωνοϊό στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE