Φάρμα: Αυτοί είναι οι εφτά διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Φάρμα: Αυτοί είναι οι εφτά διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Η Φάρμα έρχεται τον Μάρτιο στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και όλα πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία για την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου και σήμερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μάθαμε τους εφτά διάσημους που θα μπουν στη Φάρμα.

Πρόκειται για τους: Σοφία Παυλίδου, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Θανάσης Πάτρας.

 

Υπενθυμίζουμε πως οι άλλοι εφτά παίκτες δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Νέα ώθηση ή νέο αδιέξοδο; Η κρίσιμη συνάντηση που «δοκιμάζει» τις προθέσεις για το Κυπριακό

Σε νέα φάση κινητικότητας εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν επισήμως τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE