Φάρμα: Αυτοί είναι οι εφτά διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Φάρμα: Αυτοί είναι οι εφτά διάσημοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

Η Φάρμα έρχεται τον Μάρτιο στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και όλα πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία για την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου και σήμερα στην εκπομπή “Ευτυχείτε” μάθαμε τους εφτά διάσημους που θα μπουν στη Φάρμα.

Πρόκειται για τους: Σοφία Παυλίδου, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος και Θανάσης Πάτρας.

 

Υπενθυμίζουμε πως οι άλλοι εφτά παίκτες δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.