Μάχη για τη ζωή δίνει η 46χρονη μητέρα - Με το υπηρεσιακό όπλο «υπέγραψε» την τραγωδία ο αστυνομικός
Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 46χρονη μητέρα στη Λεμεσό, με τις επόμενες ώρες να θεωρούνται καθοριστικές για τη ζωή της.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει πιθανόν στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και έως την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφεραν τα βρετανικά ανάκτορα στο Γαλλικό Πρακτορείο, επισημαίνοντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται σε καλή διάθεση.
Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης. «Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε δελτίο Τύπου.
Μια πηγή από το παλάτι επισήμανε πως ο Φίλιππος δεν νοσεί από Covid-19. Σημειώνεται ότι τόσο ο 99χρονος Φίλιππος όσο και η 94χρονη Ελισάβετ έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου Covid-19 τον Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




