Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου εισήχθη την Τρίτη για «προληπτικούς λόγους», ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει πιθανόν στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και έως την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφεραν τα βρετανικά ανάκτορα στο Γαλλικό Πρακτορείο, επισημαίνοντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται σε καλή διάθεση.

 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης. «Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε δελτίο Τύπου.

Μια πηγή από το παλάτι επισήμανε πως ο Φίλιππος δεν νοσεί από Covid-19. Σημειώνεται ότι τόσο ο 99χρονος Φίλιππος όσο και η 94χρονη Ελισάβετ έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου Covid-19 τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE