Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος θα παραμείνει στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, θα παραμείνει το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου εισήχθη την Τρίτη για «προληπτικούς λόγους», ανακοίνωσε σήμερα το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

«Ο δούκας του Εδιμβούργου θα παραμείνει πιθανόν στο νοσοκομείο το Σαββατοκύριακο και έως την ερχόμενη εβδομάδα», ανέφεραν τα βρετανικά ανάκτορα στο Γαλλικό Πρακτορείο, επισημαίνοντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται σε καλή διάθεση.

 

Ο πρίγκιπας Φίλιππος εισήχθη στο νοσοκομείο King Edward VII το βράδυ της Τρίτης. «Η εισαγωγή του είναι ένα προληπτικό μέτρο έπειτα από τις συστάσεις του γιατρού του, αφότου ένιωσε αδιαθεσία», εξήγησε το Μπάκιγχαμ σε δελτίο Τύπου.

Μια πηγή από το παλάτι επισήμανε πως ο Φίλιππος δεν νοσεί από Covid-19. Σημειώνεται ότι τόσο ο 99χρονος Φίλιππος όσο και η 94χρονη Ελισάβετ έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου Covid-19 τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE