ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τραγούδια και χωρίς...παρατράγουδα η εκδήλωση διαμαρτυρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τραγούδια και χωρίς...παρατράγουδα η εκδήλωση διαμαρτυρίας

Τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, το «Ακορντεόν» του Μάνου Λοϊζου, η πορεία, ειρηνικά, αλλά με συνθήματα όπως να «σπάσουμε τον τρόμο», έκανε στάση στη Βουλή και άρχισε την επιστροφή προς το σημείο έναρξης.

 
Στην κορυφή της πορείας, που εξελίχθηκε σε μαζική, βρίσκονται διάφορες οργανώσεις που συμμετέχουν στη διοργάνωση, στο μέσο περίπου διάφοροι πολίτες και στο πίσω μέρος της πορείας η Θύρα 9.

Την εκδήλωση, επιβλέπει διακριτικά η Αστυνομία, τα μέλη της οποίας έχουν εντολή να δείξουν ανοχή και να μην εμπλακούν σε επεισόδιο εκτός και αν κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα αυτών ή πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.