ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τραγούδια και χωρίς...παρατράγουδα η εκδήλωση διαμαρτυρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τραγούδια και χωρίς...παρατράγουδα η εκδήλωση διαμαρτυρίας

Τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, το «Ακορντεόν» του Μάνου Λοϊζου, η πορεία, ειρηνικά, αλλά με συνθήματα όπως να «σπάσουμε τον τρόμο», έκανε στάση στη Βουλή και άρχισε την επιστροφή προς το σημείο έναρξης.

 
Στην κορυφή της πορείας, που εξελίχθηκε σε μαζική, βρίσκονται διάφορες οργανώσεις που συμμετέχουν στη διοργάνωση, στο μέσο περίπου διάφοροι πολίτες και στο πίσω μέρος της πορείας η Θύρα 9.

Την εκδήλωση, επιβλέπει διακριτικά η Αστυνομία, τα μέλη της οποίας έχουν εντολή να δείξουν ανοχή και να μην εμπλακούν σε επεισόδιο εκτός και αν κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα αυτών ή πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE