ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τραγούδια και χωρίς...παρατράγουδα η εκδήλωση διαμαρτυρίας

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Με τραγούδια και χωρίς...παρατράγουδα η εκδήλωση διαμαρτυρίας

Τραγουδώντας, μεταξύ άλλων, το «Ακορντεόν» του Μάνου Λοϊζου, η πορεία, ειρηνικά, αλλά με συνθήματα όπως να «σπάσουμε τον τρόμο», έκανε στάση στη Βουλή και άρχισε την επιστροφή προς το σημείο έναρξης.

 
Στην κορυφή της πορείας, που εξελίχθηκε σε μαζική, βρίσκονται διάφορες οργανώσεις που συμμετέχουν στη διοργάνωση, στο μέσο περίπου διάφοροι πολίτες και στο πίσω μέρος της πορείας η Θύρα 9.

Την εκδήλωση, επιβλέπει διακριτικά η Αστυνομία, τα μέλη της οποίας έχουν εντολή να δείξουν ανοχή και να μην εμπλακούν σε επεισόδιο εκτός και αν κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα αυτών ή πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Κυπριακό: Σήμερα η κρίσιμη τριμερής - Πιέσεις από τον ΟΗΕ για μεθοδολογία και ΜΟΕ

Στις 11 σήμερα το πρωί, πραγματοποιείται η πολυαναμενόμενη τριμερής συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, στην παρουσία της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE