Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»
Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση διαμαρτυρίας με αποστάσεις και μάσκες- Παρακολουθεί διακριτικά η Αστυνομία
Κάθε ηλικίας, νεαροί, μεσήλικες, ηλικιωμένοι, οικογένειες με παιδικά καροτσάκια, πολλά ποδήλατα και πάρα πολλοί με λουλούδια στα χέρια, πορεύονται με συνθήματα όπως «κάτω η διαπλοκή», «κάτω η διαφθορά», «κάτω στη αστυνομική βία», κάποιοι καταφέρονται και εναντίον των κομμάτων, υπέρ της δημόσιας υγείας. Αλλοι ρίχνουν φυλλάδια με συνθήματα όπως «ο εχθρός είναι οι τράπεζες», ενώ ακούγεται και το σύνθημα «να σπάσουμε τον τρόμο».
Τον ρυθμό δίνουν τύμπανα.
Ολοι φορούν μάσκες, ενώ εξακολουθούν οι εκκλήσεις για να τηρούνται οι αποστάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




