Ναταλία Γερμανού: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές – 'Ντρέπομαι'

Ναταλία Γερμανού: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές – 'Ντρέπομαι'

Οι καταγγελίες στο χώρο του θεάματος συνεχίζονται και αυτές σχολιάστηκαν το μεσημέρι του Σάββατου από την Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».  

Μάλιστα, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές, καθώς στο παρελθόν έχει μιλήσει με μεγάλα λόγια για κάποια από τα καταγγελόμενα πρόσωπα.

«Ζητώ συγγνώμη. Εγώ, σαν παρουσιάστρια εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ζητήσω συγγνώμη κι ας μην ήξερα, όταν κατά καιρούς έχω καλέσει εδώ πολλούς καλλιτέχνες και μιλούσα με μεγαλοστομίες για αυτούς όπως το “στολίδι του θεάτρου”, το “διαμάντι της τέχνης”, ο εξαιρετικός, ο φανταστικός, ο ταλαντούχος. Τώρα που μου τα στέλνετε και τα βλέπω ντρέπομαι και σας ζητώ συγγνώμη. Λυπάμαι και σας ζητώ συγγνώμη χωρίς να ξέρω, αλλά παρόλα αυτά το νιώθω να σας το πω αυτό το λυπάμαι.», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE