Ο… «μίστερ ασίστ» της ΑΕΛ «κτύπησε» και στο Δασάκι!

Ο… «μίστερ ασίστ» της ΑΕΛ «κτύπησε» και στο Δασάκι!

Η ΑΕΛ επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Άχνας, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, μειώνοντας εκ νέου στο -1 από την κορυφή και την Ομόνοια.

Ο Μάνουελ Τόρες, σε ένα ακόμα ματς ήταν καταπληκτικός και βοήθησε την ομάδα του να πάρει σημαντικό τρίποντο πριν την έναρξη των συνεχόμενων ντέρμπι.

Μάλιστα, ο Ισπανός… σέρβιρε ακόμη ένα γκολ, φτάνοντας συνολικά στις 12 ασίστ.

Ο 30χρονος είναι, αν όχι ο κορυφαίος, από τους κορυφαίους της ΑΕΛ σε αυτή τη φετινή σεζόν και οδηγεί την ομάδα του να βαδίζει με σταθερά βήματα προς στον στόχο της. Τη χρονιά που διανύουμε πραγματικά, «γουστάρει» να αγωνίζεται και το χαίρεται κιόλας.

Σε κάθε του ενέργεια, περιμένεις και ένα «μαγικό», αφού με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει, μπορεί άνετα να κάνει τη ζημία με μια του πάσα, με ένα σουτ, με μια ντρίμπλα του.

Πλέον η ΑΕΛ μπαίνει στο πιο καθοριστική σημείο, στην τελική ευθεία και ο παικταράς Τόρες, θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει τα… δικά του.

Δείτε φωτογραφία με τα στατιστικά του έως τώρα:

 

Θ.Δ. 

The post Ο… «μίστερ ασίστ» της ΑΕΛ «κτύπησε» και στο Δασάκι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE