ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φερέρ: «Εις βάρος μας πέντε πέναλτι…»

Φερέρ: «Εις βάρος μας πέντε πέναλτι…»

Ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Κάρλος Φερέρ, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Αρχικά είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε έστω και τον ένα βαθμό. Αξίζαμε να πάρουμε τον ένα βαθμό. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι καταφέραμε να ελέγξουμε τον αντίπαλο μας. Εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε τον έλεγχο, μετά το 1-0 ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς. Βρήκε ευκαιρίες και χώρους ο αντίπαλος. Προετοιμαστήκαμε έτσι, αντέξαμε. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου για τους ποδοσφαιριστές μου. Αρχίζει το πραγματικό πρωτάθλημα για εμάς. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολο σε πέντε αγώνες να καταλογίζονται πέντε πέναλτι εναντίον σου, δεν είναι για τους διαιτητές αυτό, απλά όταν συμβαίνει σε μια ομάδα αυτό, είναι δύσκολο. Συνεχίζουμε δεκατέσσερις αγώνες. Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε ένα δύσκολος αντίπαλος για όλους. Είμαστε έτοιμοι να το παλέψουμε».

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να καλυφθεί η διαφορά με τις άλλες ομάδες: «Χωρίς καμιά αμφιβολία. Αν δεν πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Μπορεί να μην κερδίσαμε στα τελευταία παιχνίδια, αλλά με Ανόρθωση, Απόλλωνα και Πάφο η ομάδα ήταν ανταγωνιστική, πάλεψε μέχρι το τελευταίο καιρό. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, είναι 14 παιχνίδια μεταξύ μας, είναι δύσκολο για όλους. Θέλουμε να παλεύουμε. Αν δεν πίστευα θα έπρεπε να πάρω τα πράγματα μου και να πάω στην Ισπανία.

Τους τελευταίους αγώνες αλλάξαμε τους τρόπους που αγωνιζόμαστε. Προσαρμοστήκαμε και με τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν. Όταν ήρθα στην ομάδα θεωρώ ότι ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση, ήταν δύσκολο, προσπαθήσαμε να κτίσουμε κάποια πράγματα».

Για το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα ξεπεράσουν για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής: «Δεν θα ήταν σωστό να αναφερθώ σε άλλες ομάδες. Όλες οι ομάδες του γκρουπ θα έχουν τα δικά τους προβλήματα. Κάθε αγώνας είναι σημασίας έξι βαθμών. Ναι υπάρχουν πέντε βαθμοί διαφοράς αλλά με 2-3 αγώνες μπορεί να καλυφθεί.

 

The post Φερέρ: «Εις βάρος μας πέντε πέναλτι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top