Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης - Βίντεο

Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης  - Βίντεο

Ενοχλημένος που επέτρεψαν τις διαμαρτυρίες φάνηκε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, τονίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να επιτρέψουν και το άνοιγμα κέντρων αναψυχής.   

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Δευτέρας ανέφερε πως με έκπληξη άκουσαν τους επιδημιολόγους να «ενθαρρύνουν» τις διαμαρτυρίες.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως αναμένουν σύσκεψη με μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για να συζητήσουν τα πρωτόκολλα για την επαναλειτουργία της εστίασης.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE