Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης - Βίντεο

Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης  - Βίντεο

Ενοχλημένος που επέτρεψαν τις διαμαρτυρίες φάνηκε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, τονίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να επιτρέψουν και το άνοιγμα κέντρων αναψυχής.   

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Δευτέρας ανέφερε πως με έκπληξη άκουσαν τους επιδημιολόγους να «ενθαρρύνουν» τις διαμαρτυρίες.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως αναμένουν σύσκεψη με μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για να συζητήσουν τα πρωτόκολλα για την επαναλειτουργία της εστίασης.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE