Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης - Βίντεο

Ενθαρρύνουν τις διαδηλώσεις αλλά τα εστιατόρια κλειστά – Τι προτείνουν για το άνοιγμα της εστίασης  - Βίντεο

Ενοχλημένος που επέτρεψαν τις διαμαρτυρίες φάνηκε ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Φάνος Λεβέντης, τονίζοντας πως με τον ίδιο τρόπο θα μπορούσε να επιτρέψουν και το άνοιγμα κέντρων αναψυχής.   

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση το πρωί της Δευτέρας ανέφερε πως με έκπληξη άκουσαν τους επιδημιολόγους να «ενθαρρύνουν» τις διαμαρτυρίες.

Την ίδια ώρα ανέφερε πως αναμένουν σύσκεψη με μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για να συζητήσουν τα πρωτόκολλα για την επαναλειτουργία της εστίασης.

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE