Κύπρος: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγός – Ανακόπηκε από τις Αρχές και διαπίστωσαν πως είναι ανήλικος

Κύπρος: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγός – Ανακόπηκε από τις Αρχές και διαπίστωσαν πως είναι ανήλικος

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ενώ διενεργούσαν σήμερα τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία Λάρνακας, ανέκοψαν  για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 82 χιλιομέτρων ανά ώρα αντί 65 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.  

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός  του αυτοκινήτου ήταν 13χρονος, με συνοδηγό 46χρονο και  επιβάτες στα πίσω καθίσματα, 20χρονο και 19χρονη. Όλοι οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λάρνακας, όπου ο 46χρονος καταγγέλθηκε για το ότι επέτρεψε σε ανήλικο να οδηγήσει το όχημά του χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς  πιστοποιητικό καταλληλότητας και ενώ η άδεια κυκλοφορίας του είχε ανασταλεί.

Επίσης, τόσο ο 46χρονος, όσο ο 20χρονος και η 19χρονη, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.   

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί – «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

ΑΤΑ σε τεντωμένο σχοινί – «Όχι» από ΟΕΒ και ΚΕΒΕ, ενώ οι συντεχνίες είπαν «ναι χωρίς αλλαγές»

Δεν βγήκε τελικά «άσπρος καπνός» από τη σημερινή κοινή συνεδρίαση των εργοδοτικών οργανώσεων για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), καθώς ΟΕΒ και ΚΕΒΕ απέρριψαν ομόφωνα την κυβερνητική πρόταση που τους κατατέθηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE