Κύπρος: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγός – Ανακόπηκε από τις Αρχές και διαπίστωσαν πως είναι ανήλικος

Κύπρος: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγός – Ανακόπηκε από τις Αρχές και διαπίστωσαν πως είναι ανήλικος

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ενώ διενεργούσαν σήμερα τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία Λάρνακας, ανέκοψαν  για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 82 χιλιομέτρων ανά ώρα αντί 65 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.  

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός  του αυτοκινήτου ήταν 13χρονος, με συνοδηγό 46χρονο και  επιβάτες στα πίσω καθίσματα, 20χρονο και 19χρονη. Όλοι οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λάρνακας, όπου ο 46χρονος καταγγέλθηκε για το ότι επέτρεψε σε ανήλικο να οδηγήσει το όχημά του χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς  πιστοποιητικό καταλληλότητας και ενώ η άδεια κυκλοφορίας του είχε ανασταλεί.

Επίσης, τόσο ο 46χρονος, όσο ο 20χρονος και η 19χρονη, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.   

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE