Γ. Ε.: Οδηγίες στην Αστυνομία για άμεση καταχώρηση υπόθεσης στο Δικαστήριο, για καταγγελίες σεξουαλικής φύσεως αδικήματα

Γ. Ε.: Οδηγίες στην Αστυνομία για άμεση καταχώρηση υπόθεσης στο Δικαστήριο, για καταγγελίες σεξουαλικής φύσεως αδικήματα

Αυξάνονται, μέρα με τη μέρα οι καταγγελίες για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.  Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των ανακριτών για τις υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν τεθεί ενώπιον του Ειδικού Κλιμακίου που έχει συσταθεί στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Ο Γενικός Εισαγγελέας μέσω twitter ενημέρωσε ότι δόθηκαν οδηγίες προς την Αστυνομία, για άμεση καταχώρηση υπόθεσης στο Δικαστήριο, με καταγγελίες για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για τέσσερις αθλήτριες που κατήγγειλαν προπονητή τους.

 

Μέχρι στιγμής ενώπιον των ανακριτών βρίσκονται υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχετίζονται με το χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής και την εκκλησία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Συναγερμός στις Κεντρικές Φυλακές: Παρεμβαίνει ο Φυτιρής μετά τον θάνατο κρατουμένου – Eξαγγέλλει σαρωτικές αλλαγές

Άμεσες παρεμβάσεις που αφορούν στην αποσυμφόρηση των Κεντρικών Φυλακών, τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κρατουμένων, καθώς και την αναβάθμιση της επιτήρησης και του ελέγχου εξήγγειλε το Σάββατο ο Yπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κωνσταντίνος Φυτιρής, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.