Κύπρος: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγός – Ανακόπηκε από τις Αρχές και διαπίστωσαν πως είναι ανήλικος

Κύπρος: Έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα οδηγός – Ανακόπηκε από τις Αρχές και διαπίστωσαν πως είναι ανήλικος

Μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, ενώ διενεργούσαν σήμερα τροχονομικούς ελέγχους στην επαρχία Λάρνακας, ανέκοψαν  για έλεγχο, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 82 χιλιομέτρων ανά ώρα αντί 65 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.  

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός  του αυτοκινήτου ήταν 13χρονος, με συνοδηγό 46χρονο και  επιβάτες στα πίσω καθίσματα, 20χρονο και 19χρονη. Όλοι οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στην Τροχαία Λάρνακας, όπου ο 46χρονος καταγγέλθηκε για το ότι επέτρεψε σε ανήλικο να οδηγήσει το όχημά του χωρίς να είναι κάτοχος άδειας οδηγού, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς  πιστοποιητικό καταλληλότητας και ενώ η άδεια κυκλοφορίας του είχε ανασταλεί.

Επίσης, τόσο ο 46χρονος, όσο ο 20χρονος και η 19χρονη, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.   

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

«Πράματα και θαύματα» από την Annie Alexoui: Η απάντηση Φυτιρή για τη διαφθορά στην Αστυνομία και η «φόρμουλα» για τα στοιχεία

Σε μια εφ’ όλης της ύλης τοποθέτηση προέβη ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωνσταντίνος Φυτιρής, σχετικά με τις σοκαριστικές καταγγελίες της Ιωάννας Φωτίου (Annie Alexoui) που έχουν προκαλέσει «σεισμό» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE