Σε Αιγαίο και Μεσόγειο η μεγάλη άσκηση του τουρκικού στρατού «Γαλάζια Πατρίδα»

Σε Αιγαίο και Μεσόγειο η μεγάλη άσκηση του τουρκικού στρατού «Γαλάζια Πατρίδα»

Την ετήσια μεγάλη άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα” ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο, κατά την οποία θα αξιολογηθεί η ετοιμότητα των μονάδων και πλοίων υπό την διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων.


Κατά την άσκηση θα λάβουν μέρος 87 πλοία, 27 αεροσκάφη και 20 ελικόπτερα ενώ θα δοκιμαστούν οι δυνατότητές των μονάδων για κοινές ναυτικές επιχειρήσεις με στόχο την αύξηση της ετοιμότητας μάχης τους. Θα συμμετάσχουν επίσης μη επανδρωμένα αεροσκάφη υψηλής ταχύτητας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως στόχοι, ενώ θα πραγματοποιούνται και πυροβολισμοί προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πραγματικό περιβάλλον επιχείρησης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE