Σε Αιγαίο και Μεσόγειο η μεγάλη άσκηση του τουρκικού στρατού «Γαλάζια Πατρίδα»

Σε Αιγαίο και Μεσόγειο η μεγάλη άσκηση του τουρκικού στρατού «Γαλάζια Πατρίδα»

Την ετήσια μεγάλη άσκηση “Γαλάζια Πατρίδα” ανακοίνωσε το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας, η οποία θα διεξαχθεί από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο, κατά την οποία θα αξιολογηθεί η ετοιμότητα των μονάδων και πλοίων υπό την διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων.


Κατά την άσκηση θα λάβουν μέρος 87 πλοία, 27 αεροσκάφη και 20 ελικόπτερα ενώ θα δοκιμαστούν οι δυνατότητές των μονάδων για κοινές ναυτικές επιχειρήσεις με στόχο την αύξηση της ετοιμότητας μάχης τους. Θα συμμετάσχουν επίσης μη επανδρωμένα αεροσκάφη υψηλής ταχύτητας τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως στόχοι, ενώ θα πραγματοποιούνται και πυροβολισμοί προκειμένου να δημιουργηθεί ένα πραγματικό περιβάλλον επιχείρησης. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE