Θετικά νέα από τον ΠΟΥ: Μειώθηκαν στο μισό τα κρούσματα παγκοσμίως σε ένα μήνα

Θετικά νέα από τον ΠΟΥ: Μειώθηκαν στο μισό τα κρούσματα παγκοσμίως σε ένα μήνα

Με το πρόγραμμα εμβολιασμού να προχωρά ικανοποιητικά σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, τα επιδημιολογικά δεδομένα παρουσιάζουν σαφή βελτίωση, ενώ ο δείκτης μεταδοτικότητας πέφτει σημαντικά.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, από τον Ιανουάριο μέχρι τον Φεβρουάριο η μείωση στις μολύνσεις κορωνοϊού είναι μεγάλη.

Στο μισό έπεσαν τα περιστατικά κορωνοϊού, συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο. Σε αριθμούς, πάνω από 5 εκατομμύρια ήταν τα κρούσματα την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, σε σχέση με τα 2,4 εκατομμύρια την περασμένη εβδομάδα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE