Δεκαέξι νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα στα κατεχόμενα

Δεκαέξι νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα στα κατεχόμενα

Δεκαέξι νέα περιστατικά κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα, μετά από 5907 τεστ που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες.



Σύμφωνα με τον «υπουργό υγείας» Ουνάλ Ουστέλ δύο περιστατικά ήρθαν αεροπορικώς, ένα δια θαλάσσης, δύο είναι επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών και 11 είναι εγχώριες μολύνσεις. Τα οκτώ περιστατικά εντοπίστηκαν στη Λευκωσία, 3 στην Κερύνεια και 2 στην Αμμόχωστο.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα ανέρχονται πλέον σε 3232. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Ο πανικός στο ΑΚΕΛ για τις διαρροές προς ΑΛΜΑ, το παρασκήνιο φωτιά πριν τις κάλπες και το παράθυρο Οδυσσέα προς Στεφάνου

Δέκα ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό μυρίζει ήδη… μπαρούτι. Οι βουλευτικές εκλογές δεν εξελίσσονται πλέον μόνο σε μάχη ποσοστών και εδρών, αλλά σε ένα σύνθετο πολιτικό θρίλερ εξουσίας, συμμαχιών και παρασκηνίου, με το βλέμμα πολλών να στρέφεται ήδη στην επόμενη ημέρα και κυρίως στη μάχη για την Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE