Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στη Γεροσκήπου με λεία χρήματα και χρυσαφικά, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:00 από 40χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του στην Γεροσκήπου, κατά την απουσία του απ’ αυτή για περίοδο δύο ωρών. 

Οι δράστες απέσπασαν 4 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, και διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι δεν εντοπίστηκε παραβίαση και ότι η είσοδος, έξοδος του δράστη ή των δραστών, επιτεύχθηκε από σιδερένια αλουμινένια πόρτα στο σαλόνι την οποία οι ένοικοι ξέχασαν ξεκλείδωτη.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.