Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στη Γεροσκήπου με λεία χρήματα και χρυσαφικά, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:00 από 40χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του στην Γεροσκήπου, κατά την απουσία του απ’ αυτή για περίοδο δύο ωρών. 

Οι δράστες απέσπασαν 4 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, και διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι δεν εντοπίστηκε παραβίαση και ότι η είσοδος, έξοδος του δράστη ή των δραστών, επιτεύχθηκε από σιδερένια αλουμινένια πόρτα στο σαλόνι την οποία οι ένοικοι ξέχασαν ξεκλείδωτη.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE