Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στη Γεροσκήπου με λεία χρήματα και χρυσαφικά, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:00 από 40χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του στην Γεροσκήπου, κατά την απουσία του απ’ αυτή για περίοδο δύο ωρών. 

Οι δράστες απέσπασαν 4 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, και διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι δεν εντοπίστηκε παραβίαση και ότι η είσοδος, έξοδος του δράστη ή των δραστών, επιτεύχθηκε από σιδερένια αλουμινένια πόρτα στο σαλόνι την οποία οι ένοικοι ξέχασαν ξεκλείδωτη.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.