Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Πάφος: Έλειψε δυο ώρες και του ξάφρισαν ότι είχε και δεν είχε

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στη Γεροσκήπου με λεία χρήματα και χρυσαφικά, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χθες στις 20:00 από 40χρονο μόνιμο κάτοικο Πάφου ότι διαρρήχθηκε η κατοικία του στην Γεροσκήπου, κατά την απουσία του απ’ αυτή για περίοδο δύο ωρών. 

Οι δράστες απέσπασαν 4 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά, και διάφορα κοσμήματα άγνωστης αξίας.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαφάνηκε ότι δεν εντοπίστηκε παραβίαση και ότι η είσοδος, έξοδος του δράστη ή των δραστών, επιτεύχθηκε από σιδερένια αλουμινένια πόρτα στο σαλόνι την οποία οι ένοικοι ξέχασαν ξεκλείδωτη.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Τα κλοπιμαία δεν καλύπτονται από ασφάλεια.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE