ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν - Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν - Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί

Σε θρίλερ εξελίσσεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο μαραθώνιος διαβουλεύσεων μεταξύ επιστημονικής και συμβουλευτικής ομάδας αλλά και υπουργών της Κυβέρνησης, που αφορούν την επόμενη φάση χαλαρώσεων.

Με ορίζοντα λοιπόν την 1η Μαρτίου το πρώτο πλάνο χαλαρώσεων που προτείνουν οι επιδημιολόγοι, αφορά πολύ μικρότερες, συγκεκριμένες και κλιμακωτές χαλαρώσεις. Από τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ελάχιστα φαίνεται να είναι αυτά που παίρνουν τελικά το πράσινο φως.

Τυχεροί λοιπόν θα μπορούν να θεωρηθούν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, καθώς και οι πελάτες, αφού όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το άνοιγμα τους από την 1η Μαρτίου.

Φυσικά κάτι τέτοιο θα γίνει με πολύ αυστηρούς περιορισμούς, από τη στιγμή που πρόκειται να λειτουργήσει ο εσωτερικός χώρος ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες κάτι τέτοιο θα γίνει καθαρά για προσωπική/ατομική εκγύμναση (personal training).

Ανοιχτά αναμένεται να είναι και τα ωδεία αλλά και οι σχολές χορού αφού κάτι τέτοιο προκρίνεται από όλους τους αρμόδιους φορείς. Γίνονται ωστόσο συστάσεις που αφορούν την ομαλή λειτουργία αφού έχει παρατηρηθεί μια γενικότερη χαλάρωση στην τήρηση των πρωτοκόλλων.

Η επιστροφή των μαθητών της Α’ και Β’ Λυκείου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ υπάρχουν πιέσεις από πλευράς υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, Πρόδρομου Προδρόμου, για την επιστροφή και των μαθητών Γυμνασίου -με φυσική παρουσία- από την 1η Μαρτίου παρ’όλα αυτά για τα παιδιά του Γυμνασίου δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top