ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν – Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν – Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί

Σε θρίλερ εξελίσσεται σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο μαραθώνιος διαβουλεύσεων μεταξύ επιστημονικής και συμβουλευτικής ομάδας αλλά και υπουργών της Κυβέρνησης, που αφορούν την επόμενη φάση χαλαρώσεων.

Με ορίζοντα λοιπόν την 1η Μαρτίου το πρώτο πλάνο χαλαρώσεων που προτείνουν οι επιδημιολόγοι, αφορά πολύ μικρότερες, συγκεκριμένες και κλιμακωτές χαλαρώσεις.

Από τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ελάχιστα φαίνεται να είναι αυτά που παίρνουν τελικά το πράσινο φως.

Τυχεροί λοιπόν θα μπορούν να θεωρηθούν οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, καθώς και οι πελάτες, αφού όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο το άνοιγμα τους από την 1η Μαρτίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline ΕΔΩ.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που κλείδωσαν – Άλλα λεν επιδημιολόγοι, άλλα οι υπουργοί appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE