ΔΡ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Όσα είπε για εστίαση, γάμους και σχολεία – Τι «ξεκλειδώνει» τελικά στις επόμενες χαλαρώσεις – Βίντεο

ΔΡ.ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Όσα είπε για εστίαση, γάμους και σχολεία – Τι «ξεκλειδώνει» τελικά στις επόμενες χαλαρώσεις – Βίντεο

Σταδιακά πρέπει να προχωρήσουν οι χαλαρώσεις, καθώς ακόμα βρισκόμαστε σε χειμερινούς μήνες, αλλά υπάρχει και η αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων στην Λεμεσό. Ανησυχία εκφράζει ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιστημονικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», υπάρχουν κρούσματα στα σχολεία και συγκεκριμένα σε τελειόφοιτους: «Στα σχολεία τηρούνται τα πρωτόκολλα, ωστόσο οι μαθητές είναι σε κάποια ηλικία και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνουν τα απογεύματα

Σε ό,τι αφορά το άνοιγμα της εστίασης ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης δήλωσε πως δεν αποφασίστηκε αν το «ξεκλείδωμα» θα είναι στην αρχή ή στην μέση των χαλαρώσεων. Παράλληλα σημείωσε πως αν ήταν μόνο δική του η απόφαση θα περίμενε ένα χρονικό διάστημα ακόμα και το άνοιγμα εστιατορίων και καφετεριών.

Τέλος αναφέρθηκε στους γάμους και τις δεξιώσεις, τονίζοντας πως στα μέσα Απριλίου, ίσως μπορούν να πραγματοποιούνται, δεδομένου πως θα φτιάξει και ο καιρός και θα πέσει αρκετά ο αριθμός των κρουσμάτων.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE