«Δυσαρεστημένος ο Βλαχοδήμος – Έχασε τη θέση του στην Μπενφίκα»

«Δυσαρεστημένος ο Βλαχοδήμος – Έχασε τη θέση του στην Μπενφίκα»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στα τελευταία τέσσερα ματς της Μπενφίκα έχει χάσει την θέση του στην ενδεκάδα από τον Έλτον Λέιτε και ο διεθνής γκολκίπερ  αισθάνεται αδικημένος από τις αποφάσεις του Ζόρζε Ζεσούς σύμφωνα με την «Record».

Όπως τονίζεται σε πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο πρώην γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται στο αρχικό σχήμα των Λουζιτανών εξαιτίας του τέρματος που δέχθηκε στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έκτοτε, ο Ζόρζε Ζεσούς χρησιμοποιεί τον Έλτον Λέιτε, γεγονός που έχει προκαλέσει την απογοήτευση του 26χρονου τερματοφύλακα.

Ο Βλαχοδήμος έμεινε συγκεκριμένα στον πάγκο στα ματς με Εστορίλ (νίκη 1-3 για το Κύπελλο Πορτογαλίας), στους αγώνες πρωταθλήματος κόντρα σε Μορεϊρένσε (1-1), Φαρένσε (0-0), αλλά και στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «16» του Europa League απέναντι στην Άρσεναλ (1-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας γκολκίπερ φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post «Δυσαρεστημένος ο Βλαχοδήμος – Έχασε τη θέση του στην Μπενφίκα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE