Δόθηκε στην κυκλοφορία ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας - Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας - Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία η διασταύρωση των λεωφόρων Λευκωσίας και Λεμεσού - φώτα DIXAN, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα σήμερα, είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα ένα φορτηγό και ένα βαν όχημα.

Το φορτηγό και το βαν είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο της διασταύρωσης, όπου είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί από το δρόμο και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE