Δόθηκε στην κυκλοφορία ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας - Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο παλαιός δρόμος Λευκωσίας - Λεμεσού

Δόθηκε στην κυκλοφορία η διασταύρωση των λεωφόρων Λευκωσίας και Λεμεσού - φώτα DIXAN, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, όπου νωρίτερα το απόγευμα σήμερα, είχε σημειωθεί τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα ένα φορτηγό και ένα βαν όχημα.

Το φορτηγό και το βαν είχαν ακινητοποιηθεί στο σημείο της διασταύρωσης, όπου είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και για ρύθμιση της τροχαίας κίνησης.

Τα δύο οχήματα έχουν πλέον μετακινηθεί από το δρόμο και η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE