ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ: Έτσι είναι σήμερα το μάτι της 25χρονης- «Έχω εσωτερική αιμορραγία» - Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Αστυνομίας- ΒΙΝΤΕΟ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ: Έτσι είναι σήμερα το μάτι της 25χρονης- «Έχω εσωτερική αιμορραγία» - Θα κινηθεί νομικά εναντίον της Αστυνομίας-  ΒΙΝΤΕΟ

Σύντομη συνέντευξη παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μιλώντας για τον τραυματισμό της από κανόνι νερού στη διαμαρτυρίας της 13ης Φεβρουαρίου.

Η 25χρονη Ελληνοκύπρια ανέφερε ότι βρέθηκε και στο παρελθόν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο και δεν είχε παρατηρήσει βία από πλευρά αστυνομίας, σε αντίθεση με την εκδήλωση του Σαββάτου 13/2 με την Αναστασία Δημητριάδου να αναφέρει ότι είδε «χάος» και ένα διαφορετικό πρόσωπο από πλευράς αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης.

Αναφορικά με τον τραυματισμό της η νεαρή ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση ωστόσο η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί ενώ συμπλήρωσε πως ακόμα το μάτι της έχει εσωτερική αιμορραγία.

Τέλος, φαίνεται πως πλέον προτίθεται να ξεκινήσει και νομικές διαδικασίες καταθέτοντας μήνυση εναντίον της Δημοκρατίας για τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στο μάτι από το κανόνι νερού του «Αίαντα»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top