Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή του λιμανιού το βράδυ της Τρίτης (6/5).
Η 25χρονη Ελληνοκύπρια ανέφερε ότι βρέθηκε και στο παρελθόν σε εκδήλωση διαμαρτυρίας στο Προεδρικό Μέγαρο και δεν είχε παρατηρήσει βία από πλευρά αστυνομίας, σε αντίθεση με την εκδήλωση του Σαββάτου 13/2 με την Αναστασία Δημητριάδου να αναφέρει ότι είδε «χάος» και ένα διαφορετικό πρόσωπο από πλευράς αστυνομίας αλλά και της κυβέρνησης.
Αναφορικά με τον τραυματισμό της η νεαρή ανέφερε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση ωστόσο η κατάσταση δεν έχει σταθεροποιηθεί ενώ συμπλήρωσε πως ακόμα το μάτι της έχει εσωτερική αιμορραγία.
Τέλος, φαίνεται πως πλέον προτίθεται να ξεκινήσει και νομικές διαδικασίες καταθέτοντας μήνυση εναντίον της Δημοκρατίας για τη σοβαρή ζημιά που υπέστη στο μάτι από το κανόνι νερού του «Αίαντα»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις