Πήγαν στην εταιρεία του, απέσπασαν τα κλειδιά και το αυτοκίνητό του - Χειροπέδες σε δύο 57χρονους

Πήγαν στην εταιρεία του, απέσπασαν τα κλειδιά και το αυτοκίνητό του - Χειροπέδες σε δύο 57χρονους

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που αφορά τα πιο πάνω αδικήματα, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο προσώπων.

Πρόκειται για δύο 57χρονους, κατοίκους επαρχίας Λάρνακας, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 22/02/2021, ένας εκ των δύο 57χρονων, μαζί  με πέντε άλλα άγνωστα πρόσωπα, μετέβησαν στην εταιρεία του παραπονούμενου στη Λεμεσό και μετά από απειλές κατάφεραν και του απέσπασαν τα κλειδιά και στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο. 

Μετά από εξετάσεις το εν λόγω αυτοκίνητο, εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο στη Λάρνακα και μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λεμεσού.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE