«Μπλόκο» της Κυβέρνησης σε χαλάρωση που πρότειναν οι επιδημιολόγοι- Η εστίαση «διώχνει» SMS και κέρφιου

«Μπλόκο» της Κυβέρνησης σε χαλάρωση που πρότειναν οι επιδημιολόγοι- Η εστίαση «διώχνει» SMS και κέρφιου

Στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου μίλησε την Πέμπτη 25/2 ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

 Σύμφωνα με τον καθηγητή η συμβουλευτική επιστημονική ομάδα του Υπ. Υγείας φαίνεται να έχει προτείνει το άνοιγμα των φροντιστηρίων, το οποίο όπως διαρρέεται έβαλε «μπλόκο» η Κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Καραγιάννης η ομάδα των επιστημόνων έκανε εισήγηση για κανονικό άνοιγμα των ιδιωτικών φροντιστηρίων, ωστόσο τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν στις 13:00 κάνουν λόγο για μάθημα μόνο 1 προς 1, δηλαδή ένας καθηγητής και ένας μαθητής.

Αναφορικά με το άνοιγμα των χώρων εστίασης ο κ. Καραγιάννης παρέπεμψε στις ανακοινώσεις του Υπουργού θέτοντας την 16η Μαρτίου ως ορόσημο και πρόσθεσε πως θα πρέπει και από πλευράς των αρμοδίων να τους δοθεί μια ημερομηνία ώστε και οι ίδιοι να προετοιμαστούν.

Σε σχέση με τα SMS αλλά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας ο καθηγητής είπε πως μετά το άνοιγμα των χώρων εστίασης, θα ήταν λογικό να αποχαιρετήσουμε  το 8998 καθώς και το κέρφιου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE