LIVΕ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που ανοίγουν οι χώροι εστίασης

LIVΕ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που ανοίγουν οι χώροι εστίασης

Τις αποφάσεις του Υπουργικού σε σχέση με την στρατηγική αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, ανακοινώνει στις 13:00 ο Υπουργός Υγείας,  Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε συνέντευξη Τύπου.

Οι νέες αποφάσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Μαρτίου.

Στο μεταξύ, τα μηνύματα sms, η απαγόρευση κυκλοφορίας στις εννέα το βράδυ, καθώς και οι υπόλοιποι περιορισμοί στις διακινήσεις δεν αναμένεται να αρθούν πριν από τα μέσα Μαρτίου.

Η γενική αντίληψη, που υπάρχει στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής, είναι όπως με υπευθυνότητα, οι χαλαρώσεις γίνουν κλιμακωτά, ώστε να μην επιδεινωθεί η επιδημιολογική εικόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

ΠτΔ: «Έσπασε τη σιωπηλή διαδικασία το Πακιστάν σε σχέση με το ψήφισμα ΣΑ ΟΗΕ για ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Σχόλια που δεν είναι θετικά για τη δική μας πλευρά έχει θέσει το Πακιστάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ σπάζοντας τη σιωπηλή διαδικασία για το ψήφισμα για ανανέωση της εντολής της ειρηνευτικής δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Πέμπτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE