LIVΕ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που ανοίγουν οι χώροι εστίασης

LIVΕ: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία που ανοίγουν οι χώροι εστίασης

Τις αποφάσεις του Υπουργικού σε σχέση με την στρατηγική αποκλιμάκωσης των περιοριστικών μέτρων, ανακοινώνει στις 13:00 ο Υπουργός Υγείας,  Κωνσταντίνος Ιωάννου, σε συνέντευξη Τύπου.

Οι νέες αποφάσεις θα τεθούν σε εφαρμογή από την 1η Μαρτίου.

Στο μεταξύ, τα μηνύματα sms, η απαγόρευση κυκλοφορίας στις εννέα το βράδυ, καθώς και οι υπόλοιποι περιορισμοί στις διακινήσεις δεν αναμένεται να αρθούν πριν από τα μέσα Μαρτίου.

Η γενική αντίληψη, που υπάρχει στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής, είναι όπως με υπευθυνότητα, οι χαλαρώσεις γίνουν κλιμακωτά, ώστε να μην επιδεινωθεί η επιδημιολογική εικόνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE