Η γιατρός φρόντιζε τα τραύματά του και εκείνος τη μαχαίρωσε «πολλές φορές» στο πρόσωπο

Η γιατρός φρόντιζε τα τραύματά του και εκείνος τη μαχαίρωσε «πολλές φορές» στο πρόσωπο

Ένας ασθενής που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της Πενσιλβάνια μαχαίρωσε τη γιατρό στο πρόσωπο και το κεφάλι «πολλές φορές», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο δίκτυο Fox News.

Η ανατριχιαστική επίθεση έλαβε χώρα μέσα στο νοσοκομείο την Τρίτη το μεσημέρι. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας δήλωσε πως η «γρήγορη δράση του προσωπικού του νοσοκομείου εξασφάλισαν το γεγονός ότι η γιατρός δέχτηκε άμεση βοήθεια».

Είπε επίσης πως «δεν υπήρξε κίνδυνος για άλλους ασθενείς ή για το προσωπικό του νοσοκομείου. Η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίστηκε απρόσκοπτα».

Για την ώρα δεν είναι σαφές γιατί συνέβη ό,τι συνέβη, η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Η αστυνομία είπε μόνο πως συνέλαβε τον δράστη και έχει στα χέρια της και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE