Η γιατρός φρόντιζε τα τραύματά του και εκείνος τη μαχαίρωσε «πολλές φορές» στο πρόσωπο

Η γιατρός φρόντιζε τα τραύματά του και εκείνος τη μαχαίρωσε «πολλές φορές» στο πρόσωπο

Ένας ασθενής που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο της Πενσιλβάνια μαχαίρωσε τη γιατρό στο πρόσωπο και το κεφάλι «πολλές φορές», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στο δίκτυο Fox News.

Η ανατριχιαστική επίθεση έλαβε χώρα μέσα στο νοσοκομείο την Τρίτη το μεσημέρι. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας δήλωσε πως η «γρήγορη δράση του προσωπικού του νοσοκομείου εξασφάλισαν το γεγονός ότι η γιατρός δέχτηκε άμεση βοήθεια».

Είπε επίσης πως «δεν υπήρξε κίνδυνος για άλλους ασθενείς ή για το προσωπικό του νοσοκομείου. Η λειτουργία του νοσοκομείου συνεχίστηκε απρόσκοπτα».

Για την ώρα δεν είναι σαφές γιατί συνέβη ό,τι συνέβη, η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Η αστυνομία είπε μόνο πως συνέλαβε τον δράστη και έχει στα χέρια της και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.