ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτσι θα χτυπήσει η Κυβέρνηση τα αυξημένα κρούσματα στη πόλη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έτσι θα χτυπήσει η Κυβέρνηση τα αυξημένα κρούσματα στη πόλη

Χωρίς επιπρόσθετα μέτρα, «γλίτωσε» την ανησυχητική κατάσταση, αναφορικά με εστίες διασποράς του ιού η πόλη της Λεμεσού.

Ωστόσο το θέμα των κρουσμάτων που είναι πολλαπλάσιο από άλλες πόλεις απασχόλησε τις αρμόδιες αρχές με τον Υπουργό Υγείας, μετά την ανακοίνωση των χαλαρώσεων να αναφέρεται και στο θέμα της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου μίλησε για το «τρίπτυχο» ώστε από τη μία να μην ξεφύγει η κατάσταση και από την άλλη να ελεγχθεί η διασπορά.

Ο Υπουργός τόνισε ότι θα διπλασιαστεί η παρουσία της Αστυνομίας στην πόλη, στα πλαίσια του ελέγχου τήρησης των διαταγμάτων, ενώ θα αυξηθούν και τα σημεία δειγματοληψίας με τον κ. Ιωάννου να καλεί τους Λεμεσιανούς ώστε να μεταβούν και υποβληθούν σε rapid test.

Τέλος έγινε έκκληση στους πολίτες, να τηρούν αυστηρά τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες που έχουν ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE