Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Ερευνα άρχισε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για το μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου από την αρχαία Σαλαμίνα που πωλείται στο διαδίκτυο.
 


Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου ανέφερε ότι έδωσε εντολή ν’ αρχίσει έρευνα για το θέμα.
 
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Αστυνομία της Δημοκρατίας, μετά από σχετικό αίτημα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει ειδοποιήσει σχετικά την Ιντερπόλ για να σταματήσει η ηλεκτρονική πώληση και επικαλείται ε/κ δημοσιεύματα πως το μαρμάρινο κομμάτι πωλούσε στο e bay άτομο ρωσικής καταγωγής για 85 δολάρια. Σημειώνεται επίσης ότι μετά από λίγο το συγκεκριμένο μαρμάρινο κομμάτι δεν υπήρχε διαθέσιμο προς πώληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.