Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Έρευνα της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα για την πώληση κομματιού δαπέδου της Σαλαμίνας

Ερευνα άρχισε η «αστυνομία» στα κατεχόμενα για το μαρμάρινο κομμάτι δαπέδου από την αρχαία Σαλαμίνα που πωλείται στο διαδίκτυο.
 


Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί, ο «υπουργός τουρισμού και περιβάλλοντος», Φικρί Ατάογλου ανέφερε ότι έδωσε εντολή ν’ αρχίσει έρευνα για το θέμα.
 
Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η Αστυνομία της Δημοκρατίας, μετά από σχετικό αίτημα του Τμήματος Αρχαιοτήτων, έχει ειδοποιήσει σχετικά την Ιντερπόλ για να σταματήσει η ηλεκτρονική πώληση και επικαλείται ε/κ δημοσιεύματα πως το μαρμάρινο κομμάτι πωλούσε στο e bay άτομο ρωσικής καταγωγής για 85 δολάρια. Σημειώνεται επίσης ότι μετά από λίγο το συγκεκριμένο μαρμάρινο κομμάτι δεν υπήρχε διαθέσιμο προς πώληση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Πότε έρχεται Κύπρο η Ολγκίν - «Κλείδωσαν» οι συναντήσεις με ΠτΔ και Έρχιουρμαν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο την επόμενη εβδομάδα και θα έχει συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος των ΗΕ στην Κύπρο, Αλίμ Σιντίκ.