Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Ανάρτηση Ομόνοιας το βράδυ της Πέμπτης για τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ.

«Κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών!
Είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το έπαθλο του προπονητή του μήνα την τρέχουσα σεζόν. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε πετύχει ανάλογη διάκριση τους μήνες Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.
Συγχαρητήρια coach!».

The post Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE