Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Ανάρτηση Ομόνοιας το βράδυ της Πέμπτης για τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ.

«Κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών!
Είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το έπαθλο του προπονητή του μήνα την τρέχουσα σεζόν. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε πετύχει ανάλογη διάκριση τους μήνες Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.
Συγχαρητήρια coach!».

The post Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE