Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Ανάρτηση Ομόνοιας το βράδυ της Πέμπτης για τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ.

«Κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών!
Είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το έπαθλο του προπονητή του μήνα την τρέχουσα σεζόν. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε πετύχει ανάλογη διάκριση τους μήνες Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.
Συγχαρητήρια coach!».

The post Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE