Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Ανάρτηση Ομόνοιας το βράδυ της Πέμπτης για τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ.

«Κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών!
Είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το έπαθλο του προπονητή του μήνα την τρέχουσα σεζόν. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε πετύχει ανάλογη διάκριση τους μήνες Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.
Συγχαρητήρια coach!».

The post Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE