ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοφή: Η διαφορά Ομόνοιας με ΑΠΟΕΛ, τι ΛΕΙΠΕΙ από Ανόρθωση, οι ομάδες για τον ΤΙΤΛΟ και ΑΤΑΚΕΣ για Μπεργκ

Χριστοφή: Η διαφορά Ομόνοιας με ΑΠΟΕΛ, τι ΛΕΙΠΕΙ από Ανόρθωση, οι ομάδες για τον ΤΙΤΛΟ και ΑΤΑΚΕΣ για Μπεργκ

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ευαγόρας Χριστοφή, παραχώρησε δηλώσεις στον «Active».

Για το κύπελλο: «Μετρά το εκτός έδρας γκολ, αφού η Ομόνοια δικαιούται πρόκριση και με το 0-0. Η Ομόνοια δύσκολα δέχεται γκολ. Για πρώτη φορά όμως δεν ήταν καλή αμυντική. Είναι καλή στις μεταβιβάσεις κα είναι σφικτή ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να σκοράρει κι άλλο γκολ και θα πρέπει να σκοράρει στο επόμενο ματς. Να έχεις άμεσο στόχο να σκοράρεις απέναντι σε μια τέτοια ομάδα σαν την Ομόνοιας, είναι αβαντάζ για την Ομόνοια.
Δεν απαρνήθηκε το κύπελλο η Ομόνοια. Έστω και αν ο προπονητής της έκανε τέσσερις αλλαγές στο ημίχρονο και έδειξε να σκέφτεται το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι δύσκολο.

Στο ματς πρωταθλήματος του Σαββάτου το ΑΠΟΕΛ ήταν άσχημο. Η διαφορά των 26 βαθμών φαίνεται και στο γήπεδο. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν αντίθετα τα πράγματα. Χθες η Ομόνοια δεν ήταν καλή. Όσο αδύναμος και να είναι ο αντίπαλος, αν δεν είσαι καλός εξισώνεται η κατάσταση».

Για τον Μπεργκ και τις τέσσερις αλλαγές: «Ο Μπεργκ είναι πολύ απρόβλεπτος προπονητής στο πως διαχειρίζεται το ρόστερ και τα παιχνίδια. Αυτός είναι ο προπονητής, λαμβάνει αποφάσεις, και δέχεται την κριτική. Τις πλείστες φορές βγαίνει κερδισμένος.
Ήταν παράξενο αφού κάνει αλλαγές με το σταγονόμετρο, να κάνει τέσσερις μαζεμένες. Έδειξε εμπιστοσύνη σε αυτούς που θα μπουν, μπορεί ίσως και να υποτίμησε των αντίπαλο. Ρισκάρει και αν το πετύχει κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Άφησε μόνο μια αλλαγή και αν ερχόταν κάτι ανάποδα ή ένας τραυματισμός θα στράβωνε το πράγμα».

Για το πρωτάθλημα: «Από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο ματς είναι σημαντικά. Είσαι στην κορυφή και το κίνητρο είναι συνέχεια εκεί. Όλα οριακά, οι ομάδες είναι τόσο κοντά. Υπάρχει το κίνητρο του πρώτου, κερδίζω είμαι πρώτος. Αυτός που θα κερδίζει θα κάνει άλματα. Θέλει να το κερδίζει, είναι παιχνίδια χωρίς επιστροφή. Η Ομόνοια έχασε πέντε βαθμούς από τον Ολυμπιακό και ο Απόλλων πέντε βαθμούς από την Καρμιώτισα. Η ΑΕΛ κάνει σούπερ πορεία στο «Τσίρειο» αλλά εκτός έδρας χάνει από ομάδες που κινδυνεύουν. Όλοι είναι κοντά, οι διαφορές πολύ μικρές.

Η ομάδα που θα κάνει τα πιο λίγα λάθη θα το πάρει. Ελπίζω αυτή να είναι η Ομόνοια. Αρχίζει με την πιο εύκολη ομάδα του ομίλου θεωρητικά, αν και από την οποία έχασε πέντε βαθμούς».

Για την Ανόρθωση: «Την Ανόρθωση την είδα σε πολλά παιχνίδια. Δύσκολα χάνει, αλλά και δύσκολα κερδίζει. Με τη ψυχή στο στόμα τις περισσότερες φορές. Νομίζω ότι λείπει ο παίκτης που να ομορφαίνει το παιχνίδι της. Της λείπει πολύ ένας ποδοσφαιριστής σαν τον Ράγιος. Οι ποδοσφαιριστές της τρέχουν, μαρκάρουν, είναι εργάτες, αλλά λείπει ο παίκτης που θα δώσει την ομορφιά στο παιχνίδι της».

Για τον β΄ όμιλο και τη μάχη για παραμονή: «Η Καρμιώτισσα είναι αδικημένη, βάσει του πως παίζει. Υπήρξαν πολλά διαιτητικά λάθη σε βάρος της. Είναι και άτυχη που παίζει με νεαρό τερματοφύλακα σε σημαντικά παιχνίδια. Παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο από τους βαθμούς που έχει πάρει. Έχει καλούς παίκτες και Κύπριους, που είναι σίγουρο θα πάρουν μετεγγραφή σε άλλες ομάδες. Αν συγκρίνουμε με παίκτες των μεγάλων ομάδων. Ο Μπαράνοφ, όπως και ο Ανδρέου του Ολυμπιακού, πόσα παίρνουν και πόσα οι στόπερ σε μεγάλες ομάδες, είναι αδικία. Ο εξτρέμ και ο σέντερ φορ της Καρμιώτισσας τους έχω δει σε πολλά παιχνίδια, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από παίκτες μεγάλων ομάδων.  Η Ένωση είναι πολύ καλή ομάδα. Αδικήθηκε, μπορούσε να πάρει βαθμό από τον Απόλλωνα και από άλλα ματς. Διεκδικεί τα παιχνίδια του και βελτιώθηκε πάρα πολύ. Θα φανεί τώρα που παίζει με ομάδες που λίγο ή πολύ είναι κοντά».

Διαβάστε επίσης:

The post Χριστοφή: Η διαφορά Ομόνοιας με ΑΠΟΕΛ, τι ΛΕΙΠΕΙ από Ανόρθωση, οι ομάδες για τον ΤΙΤΛΟ και ΑΤΑΚΕΣ για Μπεργκ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top