Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…»

Ανάρτηση Ομόνοιας το βράδυ της Πέμπτης για τον προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ.

«Κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Ιανουάριο αναδείχθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, στη σχετική ψηφοφορία του Συνδέσμου Προπονητών!
Είναι η τρίτη φορά που κερδίζει το έπαθλο του προπονητή του μήνα την τρέχουσα σεζόν. Ο Νορβηγός τεχνικός είχε πετύχει ανάλογη διάκριση τους μήνες Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.
Συγχαρητήρια coach!».

The post Η Ομόνοια για Μπεργκ – «Είναι η τρίτη φορά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.