ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνε για ανατροπή με SMS και κέρφιου - Οι λόγοι που το σκέφτονται

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνε για ανατροπή με SMS και κέρφιου - Οι λόγοι που το σκέφτονται

Αυτό που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, αφορούσε την αφαίρεση του 8998 από τις ζωές μας με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της εστίασης την 16η Μαρτίου.

Η ανατροπή στην οποία αναφερόμαστε αφορά μια δήλωση του επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας, Κωνσταντίνου Τσιούτη. 

Ο κύριος Τσιούτης όντας καλεσμένος στην εκπομπή του 'ΡΙΚ' "Προκλήσεις" του Ανδρέα Κημήτρη, ανέφερε μεταξύ άλλων πως εισήγηση μας (αναφερόμενος στην επιστημονική/συμβουλευτική ομάδα) είναι να παραμείνουν τα SMS και ολόκληρο τον Μάρτιο, ακόμη και μετά το άνοιγμα της εστίασης.

'2 μηνύματα θεωρώ πως είναι μια χαρά. Μπορείς να πας στη δουλειά σου και να διακινείσαι χωρίς να ξοδέψεις κάποιο μήνυμα' δήλωσε, για να προσθέσει στη συνέχεια πως σχολάνοντας μπορείς να περάσεις από ένα φούρνο ή ένα περίπτερο και να πάρεις κάτι επίσης χωρίς SMS.

Στη συνέχεια και αναφερόμενος στην απαγόρευση κυκλοφορίας είπε πως με το άνοιγμα καφετεριών και εστιατορίων το κέρφιου μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις 11 ή και 12 το βράδυ -ακόμα και να καταργηθεί εντελώς- αφήνοντας μια αίσθηση ανατροπής στα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE