Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Την παράταση της αναβολής των ασκήσεων και καθολικών παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, αποφάσισε το Υπουργείο Άμυνας, στο πλαίσιο των μέτρων που είναι σε ισχύ για αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

 
Το Υπουργείο Άμυνας, σε ανακοίνωση του, διευκρινίζει ότι, οι παρουσιάσεις για επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ) καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των Μονάδων με τους εφέδρους - εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Αναφέρει, τέλος, ότι για τις παρουσιάσεις που είναι προγραμματισμένες μετά την 31η Μαρτίου, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.