Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Παρατείνεται η αναβολή παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων

Την παράταση της αναβολής των ασκήσεων και καθολικών παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων μέχρι τις 31 Μαρτίου 2021, αποφάσισε το Υπουργείο Άμυνας, στο πλαίσιο των μέτρων που είναι σε ισχύ για αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού.

 
Το Υπουργείο Άμυνας, σε ανακοίνωση του, διευκρινίζει ότι, οι παρουσιάσεις για επιστρατευτικές τακτοποιήσεις (επιδόσεις ΦΑΠ) καθώς και ο έλεγχος ατομικού οπλισμού θα πραγματοποιούνται κανονικά κατόπιν επικοινωνίας των Μονάδων με τους εφέδρους - εθνοφύλακες, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Αναφέρει, τέλος, ότι για τις παρουσιάσεις που είναι προγραμματισμένες μετά την 31η Μαρτίου, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE