Απειλές ότι θα πυρπολήσουν το ΡΙΚ – Αιτία το τραγούδι της Eurovision με τίτλο ‘διάβολος’

Απειλές ότι θα πυρπολήσουν το ΡΙΚ – Αιτία το τραγούδι της Eurovision με τίτλο ‘διάβολος’

Τηλεφωνικές απειλές δέχεται τις τελευταίες ώρες το Ραδιοφωνικό  Ίδρυμα Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι καλούν στο ΡΙΚ και απειλούν ότι θα το κάψουν λόγω του τραγουδιού που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

To ΡΙΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για τις απειλές που δέχεται και ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβητού τέθηκε σε συναγερμό για διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως διαφαίνεται μετά την ανακοίνωση της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει πολίτες αντιδρούν κυρίως για τον τίτλο του τραγουδιού «El Diablo» που σε ελληνική μετάφραση σημαίνει «Διάβολος».

Την ίδια ώρα πολίτες άνοιξαν πύλη με υπογραφές για την ακύρωση συμμετοχής του συγκεκριμένου τραγουδιού στη Eurovision και καλούν τους χριστιανούς να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας με όλους όσους συμφωνούν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE