Απειλές ότι θα πυρπολήσουν το ΡΙΚ – Αιτία το τραγούδι της Eurovision με τίτλο ‘διάβολος’

Απειλές ότι θα πυρπολήσουν το ΡΙΚ – Αιτία το τραγούδι της Eurovision με τίτλο ‘διάβολος’

Τηλεφωνικές απειλές δέχεται τις τελευταίες ώρες το Ραδιοφωνικό  Ίδρυμα Κύπρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι καλούν στο ΡΙΚ και απειλούν ότι θα το κάψουν λόγω του τραγουδιού που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

To ΡΙΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για τις απειλές που δέχεται και ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβητού τέθηκε σε συναγερμό για διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως διαφαίνεται μετά την ανακοίνωση της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει πολίτες αντιδρούν κυρίως για τον τίτλο του τραγουδιού «El Diablo» που σε ελληνική μετάφραση σημαίνει «Διάβολος».

Την ίδια ώρα πολίτες άνοιξαν πύλη με υπογραφές για την ακύρωση συμμετοχής του συγκεκριμένου τραγουδιού στη Eurovision και καλούν τους χριστιανούς να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας με όλους όσους συμφωνούν.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE