Τηλεφωνικές απειλές δέχεται τις τελευταίες ώρες το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι καλούν στο ΡΙΚ και απειλούν ότι θα το κάψουν λόγω του τραγουδιού που επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.
To ΡΙΚ προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για τις απειλές που δέχεται και ο Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβητού τέθηκε σε συναγερμό για διερεύνηση της υπόθεσης.
Όπως διαφαίνεται μετά την ανακοίνωση της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου με το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει πολίτες αντιδρούν κυρίως για τον τίτλο του τραγουδιού «El Diablo» που σε ελληνική μετάφραση σημαίνει «Διάβολος».
Την ίδια ώρα πολίτες άνοιξαν πύλη με υπογραφές για την ακύρωση συμμετοχής του συγκεκριμένου τραγουδιού στη Eurovision και καλούν τους χριστιανούς να ενώσουν τη φωνή διαμαρτυρίας με όλους όσους συμφωνούν.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Ειδήσεις σήμερα:
ΥΠΟΙΚ: «Τα όποια επιπρόσθετα μέτρα κατά της ακρίβειας πρέπει να είναι στοχευμένα»
Κεντρικές Φυλακές: Συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων - Τραυματίστηκαν δύο δεσμοφύλακες
Άγριος ξυλοδαρμός μαθητριών: Έδωσε κατάθεση η μία 14χρονη - Προσκόμισε ιατρικό πόρισμα
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω... ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις