Κύπρος - Κορωνοϊος: Ξεφεύγει η Λεμεσός σε κρούσματα - Ποια πόλη ακολουθεί - Πίνακας

Κύπρος - Κορωνοϊος: Ξεφεύγει η Λεμεσός σε κρούσματα - Ποια πόλη ακολουθεί - Πίνακας

Από τις 43,958 εργαστηριακές διαγνώσεις που διενεργήθηκαν σήμερα οι 2,350 έγιναν με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και οι 41,608 με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), εντοπίστηκαν 272 περιστατικά της νόσου COVID-19.

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

14,059

24

0,22%

Λεμεσός

10,215

93

0,91%

Λάρνακα

4,544

9

0,20%

Πάφος

2,250

5

0,22%

Αμμόχωστος

1,513

5

0,33%

Οίκοι Ευγηρίας

Λεμεσός

375

0

 

Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου

305

6

 

Επιχειρήσεις *

7,463

0

 

Εκπαίδευση

532

1

 

Ειδικά Σχολεία

67

0

 

         

* Σε συνεργασία με τις εργοδοτικές οργανώσεις, δόθηκαν αναλώσιμα από το Υπουργείο Υγείας και έγιναν έλεγχοι επιτόπου σε επιχειρήσεις που εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Αφορά ελέγχους που έγιναν σε την περίοδο 22-26 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE