Κακόβουλη ζημιά σε δίχτυα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Κακόβουλη ζημιά σε δίχτυα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε δίχτυα ψαρά διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από επαγγελματία ψαρά ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στα δίκτυα ψαρέματος του,  ύψους 500 ευρώ τα οποία τα είχε τοποθετήσει στην θαλάσσια περιοχή Χά – Ποτάμι. 

Μετά την καταγγελία και από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας  προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου Ελληνοκυπρίου  κάτοικου Πάφου . 

Ο 50χρονος συνελήφθη σήμερα στις 12:25 ανακρίθηκε , και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE