Κακόβουλη ζημιά σε δίχτυα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Κακόβουλη ζημιά σε δίχτυα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε δίχτυα ψαρά διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από επαγγελματία ψαρά ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στα δίκτυα ψαρέματος του,  ύψους 500 ευρώ τα οποία τα είχε τοποθετήσει στην θαλάσσια περιοχή Χά – Ποτάμι. 

Μετά την καταγγελία και από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας  προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου Ελληνοκυπρίου  κάτοικου Πάφου . 

Ο 50χρονος συνελήφθη σήμερα στις 12:25 ανακρίθηκε , και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE