Κακόβουλη ζημιά σε δίχτυα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Κακόβουλη ζημιά σε δίχτυα διερευνά η Αστυνομία Πάφου

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε δίχτυα ψαρά διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από επαγγελματία ψαρά ότι άγνωστοι προκάλεσαν ζημιά στα δίκτυα ψαρέματος του,  ύψους 500 ευρώ τα οποία τα είχε τοποθετήσει στην θαλάσσια περιοχή Χά – Ποτάμι. 

Μετά την καταγγελία και από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας  προέκυψε μαρτυρία εναντίον 50χρονου Ελληνοκυπρίου  κάτοικου Πάφου . 

Ο 50χρονος συνελήφθη σήμερα στις 12:25 ανακρίθηκε , και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Κουκλιών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

LIVE - «Κράτος Μαφία» - Όλα τα βλέμματα στη διάσκεψη Αναστασιάδη

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει σήμερα τις δικές του απαντήσεις ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σε σχέση με τα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία». Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονης πολιτικής συζήτησης και αυξημένου ενδιαφέροντος γύρω από τα ευρήματα της έρευνας. Όπως έχει ανακοινωθεί από το Πολιτικό του Γραφείο, ο κ. Αναστασιάδης θα τοποθετηθεί αναλυτικά επί όλων των ζητημάτων που τον αφορούν, παρουσιάζοντας τη δική του εκδοχή και τις θέσεις του για τα συμπεράσματα του πορίσματος, ενώ αναμένεται να δεχθεί και ερωτήσεις από τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE