Ερντογάν: Νέα προβλήματα υγείας - Υποβασταζόμενος κατέβηκε σκάλα -ΒΙΝΤΕΟ

Ερντογάν: Νέα προβλήματα υγείας - Υποβασταζόμενος κατέβηκε σκάλα -ΒΙΝΤΕΟ

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην Τουρκία ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει τον πρόεδρο της χώρας, Ταγίπ Ερντογάν, να περπατάει με δυσκολία και να αναγκάζεται να κατέβει σκάλες υποβασταζόμενος.

Το βίντεο προέρχεται αμέσως μετά την ομιλία του σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη όπου αποχωρώντας από την σκηνή δείχνει να κινεί τα πόδια του με δυσκολία και να κατεβαίνει τις σκάλες μόνο αφότου ο ίδιος στηρίζεται σε έναν από τους συνεργάτες του που είναι δίπλα του.

Αναφορές στα τουρκικά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν πως ο Τούρκος πρόεδρος δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, αφού η υγεία του αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που αποτυπώνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις του.

Δείτε το βίντεο:

Προ ημερών πάντως, ο Αμερικανός αναλυτής Μάικλ Ρούμπιν ανέφερε ότι ο Ερντογάν έχει πολλά και διαφορετικά θέματα με την υγεία του, ενώ το ζήτημα αυτό είναι ταμπού στην Τουρκία και κατ επέκταση δεν συζητείται.

Ο γνωστός αναλυτής του American Enterprise Institute (AEI) και ειδικός σε θέματα Τουρκίας μάλιστα δημοσίευσε έναν σύνδεσμο στο προφίλ του στο Twitter με τίτλο «πού θα θαφτεί ο Ερντογάν» στο οποίο υπενθυμίζεται πως κατά καιρούς ο Τούρκος πρόεδρος έχει εμφανιστεί καταβεβλημένος, ενώ το 2006, λιποθύμησε μέσα στο θωρακισμένο του αυτοκίνητο προκαλώντας πανικό ανάμεσα στους σωματοφύλακες του.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE