Αδιανόητο επεισόδιο: Δύο κοπέλες πλάκωσαν 14χρονη επειδή φορούσε μπλούζα της ΑΕΚ

Αδιανόητο επεισόδιο: Δύο κοπέλες πλάκωσαν 14χρονη επειδή φορούσε μπλούζα της ΑΕΚ

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο του Πειραιά με την μητέρα της, όταν κρύωσε και αποφάσισε να βάλει ένα φούτερ που είχε μαζί της.

Για κακή της τύχη, είχε πάρει μαζί ένα που έγραφε «Μπραχάμι ΑΕΚ» και το οποίο μάλλον δεν άρεσε δύο μεγαλύτερες κοπέλες που έλεγε να συναντήσει στον δρόμο της.

Έτσι μόλις την είδα, εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον τόσο της νεαρής, όσο και της μητέρας της που μάταια προσπαθούσε να την σώσει.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η μητέρα της, η μία από της κοπέλες που χτυπούσαν είναι πολύ πιθανόν να ήξερε πολεμικές τέχνες.

Το μικρό κορίτσι μετά τον ξυλοδαρμό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ από την οικογένειά της είναι αποφασισμένοι να προσφύγουν στην δικαιοσύνη για να βρεθούν οι ένοχοι.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE